OM OS

Omdrejningspunktet er høj kvalitet, gæstfrihed og levende fortællinger.

Vi tilbyder sandwiches og tapas. Desuden har vi et større udvalg af egne og konditor kager fra Vanilla i Vejle, som også leverer såvel rugbrød som surdejsbrød til os. Vi fremstiller vores egen isdessert under navnet Fimbul Is, og i det hele taget lægger vi vægt på at fremstille så meget som muligt selv. Derfor har vi et rigt udvalg af hjemmesyltede produkter, mayonnaiser mm., der indgår i vores anretninger. Vores drikkevarer er også valgt ud fra såvel et kvalitetsmæssigt som et lokalt synspunkt. Fx har vi øl til både servering og detail fra Jelling Bryghus, og med jævne mellemrum har vi også produkter fra Bøgedal Bryghus. Vi serverer kaffer der er baseret på vore egne private-label produkter, og desuden har vi en lang række forskellige gaveartikler på hylderne. Vores mad- og drikkevarer kan også bestilles to-go.

SEJD Café & Boutique er stedet hvor Gorm og Harald havde holdt til, hvis de havde levet i dag. Det er stedet, hvor man skal give sig god tid, for vi lægger vægt på grundighed, tid til at beværte vores gæster og tid til den gode samtale.

Skal du holde møde eller fest, har vi et dejligt selskabslokale med plads til maksimalt 50 personer. Vi tilbyder catering til diverse anledninger. Når vi laver mad til arrangementer både i og ud af huset, er der en lang række andre muligheder, end det vi tilbyder på vores standard menukort. Kontakt os hvis du vil høre mere.

Vælg SEJD Café & Boutique hvis du ønsker den ekstraordinære oplevelse.